Мови

  • English
  • Українська

Відбулася дев’ята міжнародна конференція "Radiation in various fields of research" (RAD-9)

З 14 по 18 червня в місті Герцег-Нові (Чорногорія) відбулася дев’ята міжнародна конференція «Radiation in various fields of research» (RAD-9), у якій за підтримки Національного фонду досліджень України в рамках Гранту «Підтримка досліджень провідних та молодих вчених» прийняли участь співробітники відділу наноструктурних матеріалів ім. Ю.В. Малюкіна Інституту сцинтиляційних матеріалів НАН України: чл.-кор. НАН України, д.ф.-м.н., професор Світлана Єфімова; д.ф.-м.н. Владислав Семінько; д.т.н. Ірина Беспалова; к.ф.-м.н. Павло Максимчук ; к.х.н. Ганна Григорова; к.ф.-м.н. Катерина Губенко, які представили усні та стендові доповіді.

Конференція RAD – це чудові можливості для досвідчених дослідників представити свої результати, а також встановити контакт з колегами, які працюють у різних сферах досліджень. Крім того, конференція RAD дає можливість молодим дослідникам, аспірантам та магістрам здобути нові знання в галузі іонізуючого випромінювання та суміжних областях.

Метою конференції RAD є забезпечення форуму для дослідників та фахівців з різних галузей біології, хімії, фізики, медицини, охорони навколишнього середовища, електроніки тощо, що займаються іонізуючим випромінюванням, а також інших галузей, пов’язаних з ним. Програма конференції включає актуальні запрошені лекції, цікаві усні та стендові доповіді.