Мови

  • English
  • Українська

Конкурс «Молодий вчений року»

Шановні колеги!

Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України оголошується про проведення щорічного конкурсу «Молодий вчений року» 

Конкурс налічує 4 тематичні блоки, в які входять 100 різних номінацій. До участі у Конкурсі запрошуються молоді вчені віком до 35 років включно, які мають вищу освіту не нижче другого (магістерського) рівня та віком до 40 років включно, які мають науковий ступінь доктора наук.

З Положенням про Конкурс, переліком номінацій та критеріями їх оцінювання детально можна ознайомитись на сайті за посиланням: http://leader-scientist.c....

Для участі у Конкурсі необхідно в термін до 01 вересня 2021 р. подати заявку в електронній формі за посиланням: http://leaderscientist.co....

Результати Конкурсу будуть оголошені 29.09.2021 р. під час проведення Другого форуму Рад молодих вчених, на офіційному сайті Ради молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України, а також на інших інформаційних ресурсах.

За додатковою інформацією просимо безпосередньо звертатися до координатора Конкурсу - Дарини Кушерець, тел. 068 505 98 98.