Мови

  • English
  • Українська

«International Day» у Гуанчжоу

18.03.2023 Україну гідно представлено у благодійному заході «International Day», що проходив 18 березня 2023 року в місті Гуанчжоу. Серед учасників заходу були співробітники ІСМА - родина Галеніних. 

Захід організовано за підтримки Генконсульства Великобританії в Гуанчжоу та благодійних організацій Guangzhou Huiling і Hope for Herats, з метою привернення уваги до національних культур різних країн, в першу чергу учнів Британської школи в місті Гуанчжоу, а також місцевих відвідувачів.

Після довготривалої епідемії спалаху на ковід-19, дана подія відбувається вперше за 3 роки. У заході прийняли участь близько 30 країн світу, а також 10 міжнародних компаній.

Український стенд привернув увагу багатьох візитерів. Під час заходу українська громада пригощала відвідувачів борщем з картопляними варениками, сирниками та іншими солодощами. Також була представлена сувенірна продукція, українська музика та традиційні танці.
 



Крім того, в перше в історії «International Day» приготовлено та роздано 100 літрів супу, а саме надзвичайно смачного борщу!
Національний стенд України також презентував туристичний потенціал України.